Summa sidvisningar

söndag 11 mars 2012

O, hur hääärligt vårsol ler!

Hade en skön stund i förmiddags med kattbarnbarnet Nikita, vit norsk skogskatt. Hade nästan glömt hur det känns att ha en spinnande katt i famnen...Terapeutiskt!

Sedan följde fem timmars (!) röjning med tonåring i tonåringsrummet. Resultatet blev fem proppfulla plastkassar med kläder till Missionsboden, två dito fulla med annat "stuff", en låda till byta-med-kompisar-jippo som äger rum endera dan...Sopor levererades till familjens sopsorteringsansvarige och vissa delar åkte rakt i "roskisen".
Så det mest spännande momentet: dammsugningen. Vad hittas under sängen, t.ex. Nå, faktiskt rätt moderata fynd, ett par (!) yllesockor, några papper och många dammråttor.
Det mest remarkabla var nog att tonåringen själv deltog! Hipp hurra! Tummen upp och amentack, som Daniela brukar säja. Så nu är rummet ett rum med synlig golvyta!

Mörbultad och snytande något svarluddigt, kommer jag nu att gå och lägga mej oduschad och ofräsch, för i morgon vankas mera städning - denna gång The Master Bedroom. SEN ska käringen skuras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar